1. Meten en testen
  2. multimeter

Top 10 Multimeters voor jouw verbouwing

Laatst bijgewerkt: 22 feb. 2024

Als je ooit een multimeter hebt gebruikt, weet je dat het cruciaal is om een model te kiezen dat geschikt is voor de specifieke taak. De elektrische spanning, stroom en weerstand die moeten worden gemeten, kunnen sterk variëren van één situatie naar de andere. Het is daarom belangrijk dat je een multimeter kiest die nauwkeurig is en een groot meetbereik heeft, om ervoor te zorgen dat de metingen toereikend en accuraat zijn. Maar met zo veel verschillende opties voor multimeters beschikbaar, kan het lastig zijn om het juiste model te kiezen. Daarom bieden we je hier onze top 10 selectie aan van de beste mogelijkheden voor een multimeter die momenteel beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. Met onze lijst van de meest relevante opties voor een multimeter, kun je een informatief en nauwkeurig artikel verwachten vol nuttige informatie en advies. Laten we eens kijken naar onze top 10 selectie!

De top 10 Multimeters kunnen jou aardig op weg helpen met je verbouwing. De ideale multimeter vinden is niet altijd even makkelijk. Wij hebben daarom onderzoek voor jou gedaan en de beste Multimeters voor jou onderzocht.

De best gewaardeerde Multimeters vind je daarom hier op VerbouwenmetJeroen.nl. Dit voorkomt een lang onderzoek voor jou en staat je toe snel en eenvoudig de beste multimeter voor jezelf of voor een ander kopen.

De best geteste Multimeters

De beste Multimeters op VerbouwenmetJeroen.nl komen natuurlijk niet willekeurig tot stand. Het is belangrijk voor ons dat we hier uitvoerig onderzoek naar doen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alleen de beste Multimeters op onze website te vinden zijn.

De Multimeters vergelijken doen we met plezier voor onszelf en voor jou. Soms kost het onderzoek enige moeite en tijd. Dit is de reden dat we ervoor gekozen hebben om samen te werken met kenners van de Multimeters. Dit verschaft ons de mogelijkheid om te kunnen stellen dat we alleen de beste Multimeters op onze website hebben staan.

Beste Multimeters

De top 10 beste Multimeters zijn met de reden bedacht om iedereen eenvoudig een goede multimeter te laten vinden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de juiste multimeter kan vinden, zonder al te veel tijd kwijt te zijn aan onderzoek.

De beste Multimeters kopen is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom hebben we ze hieronder voor je gepresenteerd. Uit deze top 10 Multimeters kun na vergelijk bepalen welke multimeter het beste is voor jou. Zo zorg je ervoor dat je alleen de beste Multimeters aanschaft.

 

Verbouwenmetjeroen.nl - 10 beste Multimeters

1. JACKMEND Digitale Multimeter Slimme Spanningsmeter met LED zaklamp AC DC Voltage Meter Voltmeter Multi Volt Meter.

5/5

De JACKMEND Digitale Multimeter is een multifunctionele spanningsmeter die een uitstekende prestatie levert. Met deze slimme meter kunt u de elektrische stroomsterkte (A), de spanning (V) of de weerstand (Ω) precies meten. Het apparaat heeft een veiligheidsniveau categorie III 600V, een display count van 1999 en een ingebouwde LED zaklamp. Met deze meter kunt u metingen uitvoeren met een spanningsbereik van 200mV tot 600V en stroommetingen van 200mA/010A. De JACKMEND Digitale Multimeter is het perfecte gereedschap voor al uw elektrische projecten, of het nu binnen of buitenshuis is. Het is een betrouwbare en uiterst veilige manier om te meten. Bovendien wordt het geleverd met een batterij en is het eenvoudig te bedienen. Kies voor de beste kwaliteit en bestel de JACKMEND Digitale Multimeter vandaag nog. Dit is een efficiënte en betrouwbare manier om uw elektrische projecten te voltooien.

2. Ortho® Automatische Multimeter Voltage meter Contactloze spanningsdetectie Incl. hardcase opbergtas.

5/5

De Ortho® multimeter is een handig en veelzijdig hulpmiddel voor het meten van spanningen. Het is een contactloze spanningsdetector die automatisch de spanning detecteert, zonder dat er contact met de meting hoef te worden gemaakt. Het is een intelligente en betrouwbare tool, die eenvoudig in gebruik is. Het apparaat is voorzien van LED indicatoren die eenvoudig kunnen worden gelezen. Dankzij het ergonomische ontwerp en de rubberen grip is de multimeter gemakkelijk in gebruik. Deze detector is ook voorzien van een harde kunststof opbergtas, waarmee het apparaat makkelijk en veilig kan worden opgeborgen. De Ortho® multimeter is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betrouwbare manier om spanningen te meten. Het is een gebruiksvriendelijk apparaat dat snel en precies te werk gaat, waardoor het een must-have is voor iedereen die werkzaamheden uitvoert die met spanningen te maken hebben. De ortho multimeter is een uitstekende keuze voor professionals én voor thuisgebruik.

3. Strex Digitale Multimeter AC DC Incl. 9V Duracell Batterij, Klemtangen Opberghoes Multi Meter.

5/5

De Strex digitale multimeter is niet alleen geschikt voor professionele doeleinden, hij is ook voorzien van een 9V Duracell batterij, zodat je direct aan de slag kunt. Daarnaast heb je ook nog eens twee klemtangen bij deze digitale multimeter, waarmee je gemakkelijk verbindingen maakt. Maar dat is nog niet alles, deze multimeter is ook nog eens voorzien van een opberghoes, waardoor je de meter makkelijk mee kunt nemen en je geen kostbare tijd meer hoeft te besteden aan het zoeken van je meter. Kortom, de Strex digitale multimeter AC DC is perfect voor zowel professioneel gebruik als voor thuisgebruik. De meter is uitgerust met een 9V Duracell batterij, twee klemtangen en een opberghoes, zodat je gemakkelijk de juiste verbindingen kunt maken. Of je nu een voltagemeting (V) of een diode test uitvoert, met deze digitale multimeter kun je op betrouwbare wijze gemakkelijk en snel verschillende grootheden meten.

4. ALDORR Tools Digitale Multimeter AC DC Incl Klemtangen Opberghoes 3x AAA batterijen Contactloze Spanningdetectie.

5/5

De Digitale Multimeter van Aldorr is een betrouwbare en precieze tool voor elektrische installaties. Het apparaat heeft een compact en licht design, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Het heldere en duidelijke LCD display zorgt ervoor dat de gegevens eenvoudig af te lezen zijn. Daarnaast heeft de multimeter een contactloze spanningdetectie, waarmee het mogelijk is om spanningen te detecteren zonder contact. Bovendien is het apparaat uitgerust met een klemtang en een opberghoes, waardoor het makkelijker is om op te bergen en transporteren. Ook wordt deze geleverd met 3 AAA batterijen. Met de automatische uitschakelfunctie is de multimeter energiezuiniger en kan de levensduur van het apparaat verlengd worden. De multimeter heeft een veiligheidsniveau van categorie III 600V. Kortom, de Digitale Multimeter van Aldorr is een uitstekend hulpmiddel voor professionele technici en doe-het-zelvers. Met de handige functies en het compacte en lichte design, is de Digitale Multimeter van Aldorr de perfecte tool voor elke situatie.

5. Benson Digitale Multimeter AC DC Voltage Meter Voltmeter Schokbestendig.

5/5

De Benson Digitale Multimeter AC DC Voltage Meter Voltmeter Schokbestendig is een uitstekend gereedschap voor al uw elektrische inspecties. Met deze professionele multimeter kunt u uw elektrische installaties veilig en effectief controleren. De meter heeft een groot LCD-scherm dat u directe en betrouwbare resultaten geeft. Het beschikt over verschillende functies zoals AC/DC Voltage, AC/DC stroom, Weerstand, Frequentie, Continuïteit, Diode en meer. Bovendien heeft de meter een schokbestendig ontwerp dat u een veilige inspectie garandeert. De meter is ook voorzien van een duidelijke handleiding om u te helpen bij het gebruik ervan. Met deze professionele multimeter kunt u uw elektrische installaties eenvoudig controleren en problemen opsporen. Dankzij het betrouwbare en schokbestendige ontwerp is het een uitstekende keuze voor al uw elektrische inspecties.

6. Digitale Multimeter DT-830B Multimeter Spanningsmeter Stroommeting Diodetest Weerstandsmeting Transistormeting hFE Cat.

5/5

De DT-830B Multimeter is een uitstekend hulpmiddel voor technisch personeel en elektronica-hobbyisten. Met deze handige multimeter kunnen gebruikers vijf verschillende functies uitvoeren. Ten eerste is er een spanningsmeting, waarmee de spanning van de stroom kan worden gemeten. Daarnaast is er een stroommeting, waarmee gemakkelijk het stroomverbruik in elektrische circuits kan worden gemeten. Ook is er een diodetest, waarmee de staat van de diode kan worden gecontroleerd. Verder is er een weerstandsmeting, waarmee de weerstand van verschillende elektrische componenten kan worden gemeten. Tot slot is er een transistormeting hFE, waarmee gebruikers de versterkingsfactor van transistoren kunnen meten. De DT-830B Multimeter is een eenvoudig te gebruiken en betrouwbaar hulpmiddel. Het wordt geleverd met een handig display waarop alle metingen duidelijk zichtbaar zijn. Bovendien is de multimeter voorzien van een hendel die eenvoudig kan worden bediend. Daarnaast heeft de multimeter een ingebouwde lichtgevende diode, waardoor het ook in donkere ruimtes kan worden gebruikt. De multimeter is licht van gewicht en heeft een stevige constructie, waardoor het een betrouwbare en duurzame meting biedt. De DT-830B Multimeter is een must-have voor elk technisch personeel of elektronica-hobbyist.

7. Professionele Digitale Multimeter Inclusief Stroomkabels en Batterij CAT 1 | Elektra Meetapparatuur | Spanningsmeter |.

5/5

Onze Professionele Digitale Multimeter Inclusief Stroomkabels en Batterij CAT 1 is een krachtige meetapparatuur voor elektra. Deze multimeter heeft een grote LCD-display en is ontworpen om elektrische problemen op te lossen. Het heeft een datahouderschakelaar, waarmee de gebruiker de gegevens kan opslaan en opnieuw bekijken. Bovendien heeft de meter een ingebouwde kalibratiefunctie, die de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de metingen garandeert. De Professionele Digitale Multimeter Inclusief Stroomkabels en Batterij CAT 1 is uitgerust met een speciale kortsluitingsindicator die u waarschuwt wanneer er een kortsluiting optreedt. Ook heeft het twee verschillende meetmodi voor AC- en DC-metingen en kunnen de gegevens worden gesorteerd, geanalyseerd en afgedrukt. Deze multimeter wordt geleverd met een set kabels en een batterij, waardoor u meteen aan de slag kunt.

8. zb_mp_product8]

5/5

De MAKA Digitale Multimeter (MKEL60) biedt een unieke combinatie van hoge precisie en veelzijdigheid. Het heeft een grote display van 6000 counts voor nauwkeurige metingen en een True RMS-functie die gemakkelijk meetwaarden van wisselspanningen aangeeft. Bovendien kunt u uw metingen contactloos uitvoeren, wat betekent dat u de veiligheid waarborgt en niet in contact hoeft te komen met gevaarlijke stroom. De MAKA MKEL60 is ook uitgerust met een beveiligingsfunctie tegen overbelasting, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over schade aan uw multimeter. Het heeft ook een laag stroomverbruik en een auto-off functie, waardoor de batterij langer meegaat. Bovendien is deze multimeter erg stevig en duurzaam, dus u hoeft niet bang te zijn dat hij na verloop van tijd kapot gaat. De MAKA Digitale Multimeter is een betrouwbare, budgetvriendelijke meter die perfect is voor al uw elektronische projecten.

9. VØLT Digitale Multimeter AC DC Incl. Batterij Klemtangen Multi Meter Slimme Spanningsmeter met Leidingzoeker.

5/5

De VØLT digitale multimeter is de meest complete multimeter die je kan vinden. Het heeft een breed scala aan functies en applicaties, waaronder twee klemtangen, die je kunt gebruiken voor het maken van metingen met een hoge nauwkeurigheid. Ook is er een slimme spanningsmeter aanwezig die je helpt om de spanning in stroomlijnen te meten. De digitale multimeter AC DC is ook voorzien van een batterij die je kunt gebruiken als je geen toegang hebt tot een stopcontact. Bovendien heeft het een leidingzoeker die je kunt gebruiken om een stroomleiding te detecteren. Hiermee kun je op een veilige manier metingen verrichten. De VØLT digitale multimeter AC DC is een uiterst betrouwbare tool voor het verrichten van alle soorten metingen. Het is zo ontworpen dat het je een betrouwbare en nauwkeurige meting geeft, waardoor je de juiste resultaten krijgt. Bovendien is deze multimeter ook voorzien van een handige LCD-display waarmee je al je metingen kunt aflezen.

10. YUWO® Multimeter Digitaal Universeel Spanningsmeter + meetsnoeren + batterij.

5/5

De YUWO® Multimeter Digitaal Universeel Spanningsmeter biedt gebruikers een veilige, betrouwbare en accurate oplossing om spanning, stroom en weerstand te meten. De meter is uitgerust met een diode-test, een capaciteitstest, een transistortest en een vermogensmeetfunctie. Bovendien is deze universele spanningsmeter voorzien van een heleboel extra's, waaronder een set meetsnoeren en een AA-batterij. Zo kun je meteen aan de slag zonder extra accessoires te hoeven aanschaffen. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en het compacte formaat is deze YUWO® Multimeter Digitaal Universeel Spanningsmeter ideaal voor zowel doe-het-zelvers als professionals. De meter is waterdicht en voorzien van een lage batterijverklikker, zodat je altijd weet wanneer je de batterij moet vervangen. Tevens beschikt het over een thermokoppel-ingang, waarmee je gemakkelijk de temperatuur kunt meten. Kortom, de YUWO® Multimeter Digitaal Universeel Spanningsmeter is alles wat je nodig hebt voor nauwkeurige metingen.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de Multimeters test

Op het moment dat je vragen hebt over de Multimeters, is het goed om te weten waar je terecht kunt voor antwoorden. Dit doe je vrij eenvoudig door de website door te nemen. Onze website voorziet namelijk veel informatie waarin het antwoord kan zitten.

Mocht het toch niet lukken? Dan kun je ervoor kiezen om onze aanbieders te contacteren, zodat je zeker weet dat je de juiste antwoorden krijgt.

Wij hebben de Multimeters zo neergezet door verschillende aspecten te onderzoeken. Zo onderzochten we de ervaringen over Multimeters van vorige kopers om te zien wat ze van de Multimeters vonden. Dit verschaft een duidelijk beeld aan goede Multimeters en kiezen we daar de beste uit. 

Ook kijken we altijd naar de kwaliteit van de Multimeters. De kwaliteit is immers van groot belang. Na dit te vergelijken met de prijs die aanbieder vragen, zorgen we ervoor dat je weet wat de verhoudingen van de Multimeters zijn.

Wij bepalen de prijzen zelf niet. Prijzen van Multimeters verschillen, doordat dit afhankelijk is van wat de aanbieders ervoor vragen. 

Dit heeft onder andere te maken met wat er in een multimeter zit qua extra materiaal. Daarnaast kan de ene multimeter wat duurder zijn om te laten maken dan een andere. Je kunt alle prijzen vergelijken, zodat je zeker bent dat je niet te veel gaat betalen. Wij houden rekening met prijzen in verschillende segmenten in onze top 10.

De multimeter die best getest is na onze vergelijking is deze JACKMEND Digitale Multimeter Slimme Spanningsmeter met LED zaklamp AC DC Voltage Meter Voltmeter Multi Volt Meter..

Test uitgevoerd door:

Jeroen

Aangenaam, mij naam is Jeroen. Ik heb zelf veel ervaring met verbouwen en deel de kennis die ik heb opgedaan maar al te graag op mijn website. Zodoende vind je op mijn website alles over verbouwen en wat er hierbij voor nodig is. Mensen die gaan verbouwen, vragen me soms het hemd van mijn lijf. Om iedereen antwoord te kunnen geven, heb ik deze site opgericht.

Ons laatste woord over Multimeters

We hopen dat je door onze lijst met top 10 producten een goede indruk hebt gekregen van welk type multimeter bij jou past. Wat de optie die je uiteindelijk kiest ook is, zorg er altijd voor dat je de eigenschappen en specificaties goed vergelijkt, zodat je voor jouw specifieke toepassing een goede keuze maakt. Als je je keuze gemaakt hebt, kun je altijd een beroep doen op onze ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de juiste multimeter kiest. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen als je meer informatie nodig hebt of als je hulp nodig hebt bij het selecteren van het product dat bij je past. Je kunt er zeker van zijn dat we je graag willen helpen om de beste keuze te maken.

De Multimeters komen op onze website te staan nadat ze de schifting hebben overleefd. Zo zijn wij resoluut dat de Multimeters het verdienen om op onze website te staan. Wat is dus de beste multimeter? Dat verschilt voor iedereen. Het is daarom goed om zelf ook nog enkel onderzoek te doen. 

Door zelf enig onderzoek te verrichten naar de mogelijkheden die er zijn, kom je sowieso op een multimeter uit die jou bevalt. Het is niet altijd makkelijk, maar zo kom je de beste multimeter zeker tegen.

Gepubliceerd op: 20 jun. 2023