1. behangafstomer

Top 10 Behangafstomers voor jouw verbouwing

Laatst bijgewerkt: 22 feb. 2024

Sta je op het punt om je huis te herinrichten of ben je gewoon op zoek naar een snelle manier om je muren een nieuwe look te geven? Behang verwijderen kan een flinke klus zijn, maar met een behangafstomer wordt het een stuk makkelijker! Natuurlijk wil je een gereedschap van hoge kwaliteit om de best mogelijke resultaten te krijgen. Daarom hebben we de tien beste behangafstomers verzameld die momenteel op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Hierdoor kun je vertrouwen op onze lijst en onze gekozen behangafstomers met een gerust hart aanschaffen.

De top 10 Behangafstomers kunnen jou aardig op weg helpen met je verbouwing. De ideale behangafstomer vinden is niet altijd even makkelijk. Wij hebben daarom onderzoek voor jou gedaan en de beste Behangafstomers voor jou onderzocht.

De best gewaardeerde Behangafstomers vind je daarom hier op VerbouwenmetJeroen.nl. Dit voorkomt een lang onderzoek voor jou en staat je toe snel en eenvoudig de beste behangafstomer voor jezelf of voor een ander kopen.

De best geteste Behangafstomers

De beste Behangafstomers op VerbouwenmetJeroen.nl komen natuurlijk niet willekeurig tot stand. Het is belangrijk voor ons dat we hier uitvoerig onderzoek naar doen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alleen de beste Behangafstomers op onze website te vinden zijn.

De Behangafstomers vergelijken doen we met plezier voor onszelf en voor jou. Soms kost het onderzoek enige moeite en tijd. Dit is de reden dat we ervoor gekozen hebben om samen te werken met kenners van de Behangafstomers. Dit verschaft ons de mogelijkheid om te kunnen stellen dat we alleen de beste Behangafstomers op onze website hebben staan.

Beste Behangafstomers

De top 10 beste Behangafstomers zijn met de reden bedacht om iedereen eenvoudig een goede behangafstomer te laten vinden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de juiste behangafstomer kan vinden, zonder al te veel tijd kwijt te zijn aan onderzoek.

De beste Behangafstomers kopen is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom hebben we ze hieronder voor je gepresenteerd. Uit deze top 10 Behangafstomers kun na vergelijk bepalen welke behangafstomer het beste is voor jou. Zo zorg je ervoor dat je alleen de beste Behangafstomers aanschaft.

 

Verbouwenmetjeroen.nl - 10 beste Behangafstomers

1. VONROC Behangafstomer 2000W 4.5Liter 3.5m slang.

5/5

Met de VONROC Behangafstomer 2000W 4.5Liter 3.5m slang kun je elke klus aan als het gaat om behangkrabben. De behangafstomer is zo krachtig dat geen enkel behang voor hem veilig is. Bedenk maar eens wat je allemaal kunt doen met zo'n krachtige behangafstomer. Of je nu een kleine kamer van behang wilt verwijderen of een volledige woning, deze behangafstomer is jouw partner in crime. De afstomer heeft een krachtige motor van 2000 watt, waardoor je snel en efficiënt kan afstomen. Je hebt ook een lange slang van 3.5m, die je als extra comfort hebt bij het afstomen. Daarnaast heeft deze behangafstomer een vermogen van 4.5 liter, waardoor je langer kan blijven afstomen zonder dat je steeds het apparaat hoeft bij te vullen met water. Kortom, met de VONROC Behangafstomer 2000W 4.5Liter 3.5m slang heb je alle tools in huis die je nodig hebt om elke behang klus aan te pakken.

2. Powerplus POWX3400 Behangafstomer 2300W 4,5L reservoir 4m slang.

5/5

De Powerplus POWX3400 behangafstomer is een onmisbaar hulpmiddel voor het verwijderen van behangpapier. Dankzij de krachtige motor van 2300 watt is het toestel zeer krachtig en kan je het behang moeiteloos verwijderen. Bovendien beschikt het apparaat over een 4,5 liter reservoir, waardoor je langer en efficiënter kunt werken. Ook de 4 meter lange slang is een uitkomst. Hiermee kun je moeiteloos in moeilijk bereikbare hoeken komen. Met de Powerplus POWX3400 behangafstomer ben je verzekerd van een snelle en eenvoudige behangafstomer. De stoom die het toestel produceert, verzacht het behangpapier, waardoor je het gemakkelijk en snel kunt verwijderen. Daarnaast is het toestel uitgerust met een veiligheidsschakelaar, waardoor je altijd zeker bent van je veiligheid. De Powerplus POWX3400 behangafstomer is dan ook de perfecte oplossing om je behangpapier snel en eenvoudig te verwijderen.

3. VONROC Behangafstomer 2300W 4.5L 4m slang Incl. krabber Met grote én kleine stoomplaat.

5/5

De VONROC behangafstomer 2300W 4.5L 4m slang maakt het je gemakkelijk om behang te verwijderen. Met een vermogen van 2300W en een tankinhoud van 4.5 liter, heeft dit apparaat de perfecte combinatie van kracht en gebruiksgemak. De slang van 4 meter zorgt ervoor dat je moeiteloos en zonder het apparaat los te moeten zetten, behang in alle hoeken van je woning kunt verwijderen. Bovendien zit er een krabber bij waarmee je het losgekomen behang gemakkelijk kunt verwijderen. Deze behangafstomer is ook voorzien van twee stoomplaten - een grote en een kleine. De grote stoomplaat is ideaal voor het verwijderen van behang op grotere oppervlakken zoals woonkamers of gangen, terwijl de kleine stoomplaat geschikt is voor kleinere oppervlakken zoals bijvoorbeeld bij kastdeurtjes. De stoom die deze behangafstomer produceert, maakt de lijm zacht waardoor het behang gemakkelijk los te krijgen is. Kortom, met deze behangafstomer van VONROC, is behang verwijderen geen hele klus meer.

4. Kärcher Behangafstomer Accessoire voor SC 1 t/m 5 stoomreinigers van Kärcher.

5/5

Deze behangafstomer is een innovatieve oplossing om uw muren weer als nieuw te maken - het verwijdert behang en lijmresten met één druk op de knop. Het is eenvoudig te installeren op Kärcher SC stoomreinigers van 1 t/m 5, waardoor het een veelzijdige oplossing voor het verwijderen van oude behang en lijm is. De behangafstomer is voorzien van een speciale sproeikop die kan worden aangepast om zelfs de meest lastige oppervlakken te bereiken. De stoom is zo krachtig dat het behang en lijmresten direct verwijdert, waardoor uw muren er weer als nieuw uitzien. Het heeft een ergonomisch ontwerp, waardoor het comfortabel en gemakkelijk in gebruik is. Bovendien is de behangafstomer voorzien van een veiligheidssysteem om te voorkomen dat het apparaat te warm wordt.

5. Silverline 2200 W behangafstomer.

5/5

De Silverline 2200 W behangafstomer is een handige tool voor het gemakkelijk en snel verwijderen van behang. Dankzij de 4,5 liter watertank kunt u tot 70 minuten aan een stuk gebruiken. De 3 meter lange flexibele slang geeft u voldoende bereik om zelfs de hoogste hoeken te bereiken. De temperatuur wordt continu gecontroleerd, waardoor u altijd de beste prestaties krijgt. De Silverline 2200 W behangafstomer verwijdert efficiënt meerdere lagen behang in één keer. Dankzij het 280 × 200 mm stoomkussen komt uw behang gemakkelijk los, waardoor u meer controle heeft over het verwijderen. Daarnaast is het verstandig om alleen gewoon kraanwater te gebruiken voor het beste resultaat. Het gebruik van de Silverline 2200 W behangafstomer is eenvoudig en de resultaten zijn verbluffend. U kunt gemakkelijk meerdere lagen behang verwijderen in minder tijd. De gecontroleerde temperatuur zorgt voor een optimaal resultaat. Met de lange, flexibele slang kunt u zelfs de hoogste hoeken bereiken. Kortom, de Silverline 2200 W behangafstomer is de ideale tool om uw behang te verwijderen.

6. PARKSIDE Behangafstomer 5 L Tot 80 minuten stomen 2300 W Behangafhaler.

5/5

De PARKSIDE Behangafstomer 5 L biedt een ideale oplossing voor het verwijderen van alle soorten behang met stoom. Met een vermogen van 2300 watt kunt u tot 80 minuten ononderbroken stomen per tank. De stoomplaat heeft een uitbreidbaar oppervlak van 18 x 8 cm of 28 x 20 cm en wordt geleverd met een stoomslang van 4 m voor meer flexibiliteit. Dankzij de oververhittingsbeveiliging en veiligheidsklep kunt u veilig werken. Daarnaast is er een slanghouder voor opslag. De set bevat ook een metalen schraper. Met de PARKSIDE Behangafstomer 5 L kunt u eenvoudig en zonder chemicaliën behang verwijderen.

7. Wagner 2404466 Behangafstomer SteamForce Plus 2000W 4L.

5/5

De Wagner 2404466 Behangafstomer SteamForce Plus 2000W 4L is een perfecte oplossing voor het verwijderen van behang in krappe ruimtes of moeilijk bereikbare plaatsen. Met deze kleine stoomplaat kunt u op een efficiënte en effectieve manier behang verwijderen. Deze behangafstomer is voorzien van een krachtige 2000W verwarmingselement en een capaciteit van 4 liter. De stoom is bijzonder krachtig en helpt om op een snelle en grondige manier behang te verwijderen. Daarnaast is deze behangafstomer uitgerust met een universeel gestroomlijnd ontwerp, waardoor hij in iedere hoek en hoekje past. Daarnaast heeft deze behangafstomer een 6 meter lange stroomsnoer, waardoor u gemakkelijk overal toegang heeft tot elektriciteit. De Wagner 2404466 Behangafstomer SteamForce Plus 2000W 4L is de perfecte oplossing voor moeilijk bereikbare plaatsen en krappe ruimtes. Met de krachtige 2000W verwarmingselement en capaciteit van 4 liter, wordt het verwijderen van behang eenvoudig en snel. Daarnaast is hij voorzien van een universeel gestroomlijnd ontwerp en een 6 meter lange stroomsnoer, waardoor u bereikbaarheid heeft tot alle lastige plekjes.

8. zb_mp_product8]

5/5

De Wagner Steamforce Pro Behangafstomer 2750 W is een krachtige machine die ontworpen is voor maximale gebruiksvriendelijkheid. Met een watertank van 7,5 liter heeft u tot 90 minuten achter elkaar kunnen werken, waardoor de machine de meest krachtige behangafstomer is. De stoomplaat is groot en licht van gewicht, waardoor deze makkelijk te gebruiken is. Daarnaast heeft de Steamforce Pro een indicator die aangeeft wanneer het water bijgevuld moet worden. Bovendien is de slang geïsoleerd zodat deze niet heet wordt. Tot slot is deze behangstripper zelfs als trapje te gebruiken, waardoor u ook hoge muren helemaal kunt strippen zonder dat u een ladder hoeft te gebruiken. U profiteert dus van een krachtige, gebruiksvriendelijke en veilige behangafstomer.

9. Wagner SteamForce Behangafstomer 2000 Watt.

5/5

De Wagner SteamForce Behangafstomer 2000 Watt is een krachtige machine die het verwijderen van oude behanglaag eenvoudiger maakt. Het dubbelwandige ribdesign zorgt ervoor dat de buitentemperatuur laag blijft, zelfs wanneer het apparaat op een hoge temperatuur wordt gebruikt. De handgreep van het apparaat is gemaakt van een stevig materiaal, waardoor deze comfortabel in de hand ligt. Daarnaast is de handgreep voorzien van een antislipmateriaal, waardoor het apparaat comfortabel en veilig vastgehouden kan worden. Het apparaat heeft een vermogen van 2000 watt, waardoor het verwijderen van oude lagen behang een stuk eenvoudiger wordt. Het apparaat heeft ook een regelbare stoomknop, waardoor je de stoomintensiteit kunt aanpassen aan je behoeften. De extra lange slang is vervaardigd van duurzaam materiaal en zorgt ervoor dat er geen stoomverlies is. Met de Wagner SteamForce Behangafstomer 2000 Watt is het verwijderen van oude lagen behang een fluitje van een cent.

10. Professionele Behangafstomer Behangstomer 2200W- 4,5L Waterreservoir 3m Slang.

5/5

Met de Professionele Behangafstomer Behangstomer 2200W- 4,5L Waterreservoir 3m Slang kun je je behang simpel en snel verwijderen. Dankzij de krachtige 2200 watt motor heeft deze behangafstomer een hoge stoomproductie voor een nog efficiëntere behangverwijdering. De 4,5 liter waterreservoir biedt een lange stoomduur, terwijl de 3 meter lange slang je helpt om zonder moeite op moeilijk bereikbare plekken te komen. De stoomtemperatuur is instelbaar, zodat je deze kunt aanpassen aan de verschillende soorten behang. Met de Professionele Behangafstomer Behangstomer 2200W- 4,5L Waterreservoir 3m Slang wordt het verwijderen van behang een fluitje van een cent! Met de Professionele Behangafstomer Behangstomer 2200W- 4,5L Waterreservoir 3m Slang kun je eenvoudig je behang verwijderen. De krachtige 2200 watt motor levert een hoge stoomproductie, terwijl de 4,5 liter waterreservoir een lange stoomduur biedt. Met de 3 meter lange slang kun je ook op moeilijk bereikbare plekken komen. De stoomtemperatuur is instelbaar, zodat je deze aan kunt passen aan alle soorten behang. Met dit apparaat wordt het verwijderen van behang een fluitje van een cent!

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de Behangafstomers test

Op het moment dat je vragen hebt over de Behangafstomers, is het goed om te weten waar je terecht kunt voor antwoorden. Dit doe je vrij eenvoudig door de website door te nemen. Onze website voorziet namelijk veel informatie waarin het antwoord kan zitten.

Mocht het toch niet lukken? Dan kun je ervoor kiezen om onze aanbieders te contacteren, zodat je zeker weet dat je de juiste antwoorden krijgt.

Wij hebben de Behangafstomers zo neergezet door verschillende aspecten te onderzoeken. Zo onderzochten we de ervaringen over Behangafstomers van vorige kopers om te zien wat ze van de Behangafstomers vonden. Dit verschaft een duidelijk beeld aan goede Behangafstomers en kiezen we daar de beste uit. 

Ook kijken we altijd naar de kwaliteit van de Behangafstomers. De kwaliteit is immers van groot belang. Na dit te vergelijken met de prijs die aanbieder vragen, zorgen we ervoor dat je weet wat de verhoudingen van de Behangafstomers zijn.

Wij bepalen de prijzen zelf niet. Prijzen van Behangafstomers verschillen, doordat dit afhankelijk is van wat de aanbieders ervoor vragen. 

Dit heeft onder andere te maken met wat er in een behangafstomer zit qua extra materiaal. Daarnaast kan de ene behangafstomer wat duurder zijn om te laten maken dan een andere. Je kunt alle prijzen vergelijken, zodat je zeker bent dat je niet te veel gaat betalen. Wij houden rekening met prijzen in verschillende segmenten in onze top 10.

De behangafstomer die best getest is na onze vergelijking is deze VONROC Behangafstomer 2000W 4.5Liter 3.5m slang..

Test uitgevoerd door:

Jeroen

Aangenaam, mij naam is Jeroen. Ik heb zelf veel ervaring met verbouwen en deel de kennis die ik heb opgedaan maar al te graag op mijn website. Zodoende vind je op mijn website alles over verbouwen en wat er hierbij voor nodig is. Mensen die gaan verbouwen, vragen me soms het hemd van mijn lijf. Om iedereen antwoord te kunnen geven, heb ik deze site opgericht.

Ons laatste woord over Behangafstomers

Als je op zoek bent naar een behangafstomer, heb je hier de beste opties om uit te kiezen. We hebben onze top 10 producten geselecteerd om je te helpen bij het vinden van de beste deal. De behangafstomers die we hebben geselecteerd, combineren allemaal een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien staan we altijd klaar om je te helpen bij het maken van een goede keuze. Begin met door je te informeren over de beste behangafstomers die we hebben geslecteerd en als je hulp nodig hebt bij het maken van een keuze, laat ons dat dan weten. We zijn er zeker van dat je met een van onze top 10 producten een geslaagde aankoop doet.

De Behangafstomers komen op onze website te staan nadat ze de schifting hebben overleefd. Zo zijn wij resoluut dat de Behangafstomers het verdienen om op onze website te staan. Wat is dus de beste behangafstomer? Dat verschilt voor iedereen. Het is daarom goed om zelf ook nog enkel onderzoek te doen. 

Door zelf enig onderzoek te verrichten naar de mogelijkheden die er zijn, kom je sowieso op een behangafstomer uit die jou bevalt. Het is niet altijd makkelijk, maar zo kom je de beste behangafstomer zeker tegen.

Gepubliceerd op: 20 jun. 2023